- Vattenskada   -   Brandskada   -   Klotter   -   Stopp i avlopp    -    Oljesanering - Liksanering    -    Avfuktning    -    Blod och andra kroppsvätskor    -    Lösöre (flytta, rengöra, lagra)

 

Och mycket annat.

 

Stora värden går att rädda vid snabba insatser. Vi utreder skadan om det är av den karaktären, skickar sedan ett protokoll med förslag på vidare åtgärder. Hos oss slipper du som kund flera olika kontakter - Vi tar även totalentreprenaden om så önskas.

Hör av dig
OM OSS

Vi riktar oss till alla som äger, driver eller förvaltar en fastighet samt allmäna ytor. Dygnet runt jour innebär att vi alltid står redo att vara till hjälp vid t.ex.

MER INFORMATION OM VÅRA TJÄNSTER

Med SKARABORGS SKADEJOUR AB erbjuds du högkvalitativa tjänster i hela Skaraborg. Ta en titt här nedan se några exempel på vad vi kan hjälpa till med, och hör av dig om du har några fler frågor eller vill veta mer.

Recycling Bottles

TILL ATT BÖRJA MED!

Vi värnar om miljön och allt material sorteras och återvinns på närmaste miljöstation!

IMG_2282.jpg

JOUR

En skada kan dyka upp snabbt och oväntat. Mitt i natten, under julhelgen, när du är utomlands eller på dagen när du är och arbetar.

Skador har, precis som olyckor, en tendens att komma olägligt och oftast inte en åt gången.

Vi hjälper dock till när det än händer!

Crime Scene Tape

SANERING

Sedan SKARABORGS SKADEJOUR AB grundades har vi brunnit för att göra ett bra jobb. Oavsett om det gäller att sanera klotter från väggar eller ta hand om en lägenhet där ett brott är begånget och sanering krävs. Tveka inte på att ringa oss för dessa uppdrag!

HÖR AV DIG

Dala Källebacka, 521 62 Stenstorp

info@skadejour.se

 

För fakturafrågor skicka istället till

faktura@skadejour.se

010 - 14 14 720

Tack för ditt meddelande!