MER INFORMATION OM VÅRA TJÄNSTER

Offertförfrågan hittar du längre ner på sidan!

Med SKARABORGS SKADEJOUR AB erbjuds du högkvalitativa tjänster i hela Skaraborg. Ta en titt här nedan se några exempel på vad vi kan hjälpa till med, och hör av dig om du har några fler frågor eller vill veta mer.

Varför ska man kontakta ett jour-företag om man vill ha sitt hus målat, en nybyggd veranda eller taket bytt? Jo, för att vi har kompetensen precis som vilket annat byggföretag som finns på marknaden. Dessutom har vi leverantörer som löser sådant vi inte kan eller får göra, t.ex. elektriker, rörmokare, matt läggning, kakel och klinkers etc. etc.

Att erbjuda våra kunder en helhetslösning med en kontakt och kvalité genom hela processen är nyckeln till ett bra och lyckat samarbete. När man som hantverkare kommer hem till människors privata bostad är det viktigt att vara socialt kompetent likväl som att man kan sitt yrke. Daglig städning och kommunikation gör att kunden får en trygghet i att ha främmande människor i sitt hem.

Hör av dig om ditt projekt, vi tar oss alltid tiden för ett platsbesök om man önskar en kalkyl eller för all del – ett gott råd om hur man kan göra.

Vi arbetar efter svensk standard och följer de normer branschen kräver.

Stamspolning

Många häller ut matfettet i avloppet och med tiden bildas det avlagringar med fett...

Brandskada

En stark doft av rök och sot är inte angenäm. Vi kan hjälpa dig att få ett fräscht hem igen!

Avfuktning

En fuktig vind eller källare, ett uthus eller något annat utrymme som du märker av kan bli dyrt i längden. Låt oss förhindra en skada!

Återställning

Dags att snygga upp och ställa tillrätta? Vi hjälper givetvis även till med det!

Snöröjning

Har du ett plattare tak på din bostad eller ditt företag. Eller kommer du inte ut från uppfarten. Vi har kunskapen och utrustningen för att hjälpa dig!

Klotter

Oönskade motiv på er garagedörr hemma eller kanske på ett helt parkeringsgarage? Vi har kunskapen och viljan att hjälpa till!

Lösöre

Vi hjälper till att förvara och rengöra dina saker!

Vattenskada

Har du en vattenskada i ditt hem eller vill du veta mer om hur man upptäcker en vattenskada?

Liksanering

Ibland inträffar det tragiska att en människa går bort. I vissa fall genom brott och i vissa fall genom sjukdom. Vi hjälper till att sanera om det behövs!

Krypgrund

Cirka 80 procent av alla hus med krypgrund är i behov av sanering, vänta inte tills det blir ett problem!

GÖR EN OFFERTFÖRFRÅGAN HÄR!

 

Här kan du skicka en offertförfrågan gällande alla de delar vi arbetar med. Hittar du inte en tjänst som matchar ditt problem där du väljer tjänst så ta någonting som liknar det du vill ha hjälp med och beskriv ärendet längre ner i formuläret.

Vi jobbar för att du ska få en offert inom 24 timmar!

arrow&v

010 - 14 14 720

©2020 by SKARABORGS SKADEJOUR AB.